Flipkart Fake or Not Quiz Answers (24 Jun 2021) Season 4 Episode 194

Flipkart Fake or Not Quiz Answers (24 Jun 2021) Season 4 Episode 194

Today Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Quiz Answers (24 Jun 2021) Season-04 Episode-194 Shuttle ki Superstar As below:

Question 01: Astronauts wear diapers in space?

Answer 01: NOT FAKE (N)

Telegram channelQuestion 02: Saina Nehwal is the first Indian woman to achieve the no.1 ranking in World Badminton?

Answer 02: NOT FAKE (N)

Click here subscribe now youtube channel

Question 03: The wettest places on India Mawsynram and Cherrapunji are located in Assam?

Answer 03: FAKE (F)

What Are The Prizes of Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest?Gadget - 01 (Any gadget any one)
Rs.1000 - 100 gift vouchers.
Rs.50 - 3000 gift vouchers.
Super coins for remaining winners.
You need videos of all Quiz answers please "SUBSCRIBE" our YouTube Channel: https://bit.ly/Quizmuk
YouTube Video Answers Are Below:

click here join now whatsap group



Episode  – 
Question 01: 
Answer 01: 
Question 02: 
Answer 02: 
Question 03: 
Answer 03: 



Episode 193 – Bhajji ka Doosra
Question 01: Nimbus is a type of cloud?
Answer 01: NOT FAKE (N)
Question 02: Uneven bars and vaults are two types of events in womens Gymnastics?
Answer 02: NOT FAKE (N)
Question 03: Harbajans nickname Bhajji was given to him by Yuvaraj Singh?
Answer 03: FAKE (F)

Episode 192 – Sultanpur ka Sultan
Q1: 6 of Rajkumar Rao’s films have a name of places in their titles?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly mixture of Ethane and Methane?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 191 – Virat ya Sachin?
Q1: Virat Kohli s jersey number is the sum total of sachin Tendulkar and ms dhonis jersey number?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Leeches have 32 brains?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: Samsung started in south korea?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 190 – Savory Seafood
Q1: Shrimp and prawns are the same animals?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: The 2022 women’s world cup will be held in new Zealand?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: In india there are three state capitals that begin with the letter P?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 189 – The Defiant Malala
Q1: Gul makai is benazir bhuttos autobiography?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Pistachios are actually fruits?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 188 – History of Matchmaking
Q1: The widal test is used in cricket?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Playing cards originated in India?
Answer 2: FAKE (F)
Q3:Coolie no 1 is the first bollywood film to go plastic free?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 187 – Mother India
Q1: The first woman to win a dadasaheb phalke award was nargis?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Traditionally, masur daal is used in the preparation of dal makhani?
Answer 2: FAKE (F)
Q3:Rohit sharma is the only Cricketer who won rajiv ghandi khel ratna award?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 186 – Return of the Rhinos?
Q1: No indian has ever won the nobel prize?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: The sundarban rhinoceros will be reintroducred in india in nov 21?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Mangalayam was launched the same year that sachin retired from international cricket?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 185 -The Great Khali 
Q1: Me-dam-me-phi is a festival of Nagaland?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Wrestler the great Khali’s real name is Pankaj Singh?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: If you mix all seven colors of the rainbow white color is formed?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 184 – Cricketer to Author
Q1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Stargazing the players in my life is a book written by Ravi Shastri?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 183 – Java: Cofee ya Coding?
Q1: Java is a type of Coffee?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: An elephant’s trunk has 2 bones?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Lockjaw is a symptom of Plague?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 182 – Tropical Paradise
Q1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: In the film black amitabh bacchan suffers from dyslexia?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Asia is the hottest continent?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 181 -Jaanvar se Daalchini?
Q1: A female swan is called a pen?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 us open?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 180 – Google ne kiya Yahoo!
Q1: Red blood cells are producred in heart ?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Google was the first internet search engine?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 179 – Untold story of Disha Patani
Q1: Chestnut and button are varieties of mushrooms?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: Oil can float in water?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: Disha Patani made her hindi film debut with msdhoni the untold story?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 178 – India’s Tennis Sensation
Q1: The name of two capital cities in India ends with the word Nagar?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: The headquarters serum institue of India is located in Delhi?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: Parineeti Chopra played the role of Sania mirza in her biopic?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 177 – China on Mars?
Q1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala?
Answer 2: FAKE (F)
Q3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 176 – Legends of Badminton
Q1: PV Sindhu was the first indian woman to win a medal in badminton at the Olympics?
Answer 1: FAKE (F)
Q2: Personal protective equipment or ppe kits are recyclable?
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3: In England people drive on the left side of the road?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 175 -The Flying Maharaja
Q1:Air India was founded by pandit Jawaharlal Nehru?
Answer 1: FAKE (F)
Q2:Similar to the planet earth the sun rises in the east and sets in the west on planet venus?
Answer 2: FAKE (F)
Q3:Delhi high court is the oldest high court in India ?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 174 – ‘Made In China’ Tea?
Q1:Iced tea was invented in china?
Answer 1: FAKE (F)
Q2:Sundar pichai was born and raised in kerela?
Answer 2: FAKE (F)
Q3:Kangaroo cannot fart?
Answer 3: FAKE (F)

Episode 173 -Shilpa ki Baazee
Q1: China’s sinopharm vaccine was given approval for emergency use from who is may 2021?
Answer 1: NOT FAKE (N)
Q2: Shilpa Shetty made her hindi film debut against Akshay Kumar?
Answer 2: FAKE (F)
Q3:Human brain consists of 75% water?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 172 -Cow-id Cure
Q1: Applying cow dung on your body cures Covid-19?
Answer 1: FAKE (F) 
Q2: India got its independence before world war 2 ended
Answer 2: FAKE (F) 
Q3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics?
Answer 3: NOT FAKE (N)

Episode 171 – 48 runs in 6 balls?
Q1: The census in India occurs after every 5 years.
Answer 1: FAKE (F) 
Q2:  Dogs are capable of smelling cancer.
Answer 2: NOT FAKE (N)
Q3:  In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.
Answer 3: FAKE (F)

TERMS AND CONDITIONS FOR PLAYING GAME FAKE OR NOT FAKE:
1. This Quiz Contest is valid only in India citizens.
2. The Quiz Contest is open only to the end users who are Indian citizens. Citizens and residents of countries other than India are not eligible to participate in this Contest.
3. Prizes cannot be transferred, substituted or encased.
4. Flipkart has the right to substitute the Prize(s) with other prizes of equal value, as determined by Flipkart in its sole discretion.
5. Flipkart reserves the right, at its sole discretion, to terminate, withdraw, suspend, amend, extend, modify, add or remove portions of this Contest including the prize, at any time without any prior written notice to you.
6. Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.
7. You shall not post any content on the Platform which is obscene, profanity, abusive, libelous, defamatory, harassing or in any manner violate applicable laws of India.
8. Indulgence into the anti-social or anti-national activity will lead to legal punishment as applicable in the Territory.

How To Play Flipkart Fake or Not Quiz Contest?

1. The Contestant is must be a India Citizen and Flipkart App user.
2. Download Flipkart App Download from Google Play Store and iOS Store.
3. Now just open Flipkart App and Signup following by your e-mail Address and Mobile number then Login with your e-mail or Mobile number and Password you are created.
4. If you are already Registered user Click on Login with your e-mail ID and Password for your account.
5. In the Flipkart App you will see the footer area in middle menu (#) then click on it then click “Games” option.
6. Go to the "Games" and scroll down and you will see the “Flipkart Fake or Not” banner. Now tap on the "Play Now" button to play the quiz.
7. Now there you will be asked five questions in between the video pop up question and answer is the “Fake or Not Fake”.
8. Now you have to give correct answers which are given below by option "Fake or Not Fake".
9. After clicking all correct answers then Click on "Unlock Surprise Gift" and win vouchers or super coin

Thank you for visiting our site.